JunaPizzaa

Nyt on istuttu kuvaaja-Jarkon kanssa junassa noin viisi tuntia ja vielä olisi yksi jäljellä. Matka on mennyt muuten hyvin, mutta toi dna-liittymä pykii kyballa. Lahden kohdalla iski nälkä päälle ja päätin tilata Kouvolassa asuvalta bändifrendiltä Timpalta pizzan asemalaiturille. Pizza tulikin, mutta sen toi Timpan prinsessa. Jengillä oli hiukan ihmettelemistä, kun hain sen laiturilta. Heh. Kiitos vaan Timpalle, prinsessalle ja Orazion loistavalle pizzerialle. Kyllä maistui.

Tunnin päästä ollaan Joensuussa ja sit alkaa pitkä duunisetti, kun tarkkaillaan Joensuun yötä aamukuuteen saakka. Huomenna on sit vuorossa toinen Itä-Suomen kaupunki. Reissun tuloksia näkyy telkassa ensi torstaina.

Tää DNA:n gprs-liittymä on muuten aika syvältä. Se ei toimi kuin isoissa kaupungeissa ja silloinkin pätkii hitosti. Yleensä kun tulee joku pari megaa täyteen niin se katkaisee, eikä päästä enää sisään. Masiina väittää, että salasana on väärä, vaikka samalla tunnuksella mentiin sisään 10 minsaa aiemmin. Taitaa olla aika vaihtaa Radiolinjan laadukkaampaan gprs-yhteyteen. DNA my ass.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *