M&M, Juhlat juhlittu

Musiikki & Media on sitten taas ohi. Eilen remellettiin isommalla sakilla aamupäivästä lähtien pitkin Tamperetta ja juomat korkattiin jo päivällä. Ihmettelin useaan otteeseen zadilaisten radio- ja levy-yhtiöfrendien kykyä syödä kolme lämmintä ateriaa päivässä 🙂 Siis tosiaan aamiaisen lisäksi kolme kertaa kunnon pizzasetit jne. Juomaakin tosin meni vähintään samaan tahtiin.

Hengailtiin Amarillossa, Ilveksessä, Panamassa ja Tulli- ja pakkakamarihuoneella. Pakkiksella oli Redrama ja Negative. Negativen keikka oli aika jees ja valosetit toimi ihan kyballa, mutta ääni oli tunkkaista pa*kaa. Ilveksessä oli todella huonot kemut, vaikka dj soitti loistavaa musaa. Väsynyttä jengiä siis, ja sitäkin aika vähän. Panama oli illan voittaja ja siellä tuntuikin olevan suurin osa Musiikki & Median ammattilaisistakin.

Mukavia juhlia tälläiset tapahtumat, joissa alan ihmiset tapaavat toisiaan, mikä on muuten aika harvinaista. Paneelikeskustelut ja ”gaala” jäivät tosin jälleen väliin, koska niistä ei saa hintansa arvosta hyötyä. Perjantai-illan yöelämä on tapahtuman ehdoton kohokohta. Lauantaina Helsingin tyypit tuppaavat jo lähteä kotiin. Onneksi eilen oli jengiä vielä Pokon legendaarisissa allasbileissä. Altaan reunalla keikkaili Nerdie ja uima-asussa sai juoda Pokon piikkiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *