Musiikkia ja mediaa

Olipahan taas reteet Musiikki & Media-bileet ja huomenna jatketaan. Tampereelle oli kerääntynyt koko Suomen musiikkimaailma, ja meno oli sen mukainen. Ilveksessä juotiin muutama pullo mukavalla ryhmällä. Mestoilla oli myös Jackass -ohjelmasta tuttu Bam Margera ja huligaanin frendi Ville Valo. Äijät sai olla tosin ihan rauhassa, kun jengi keskittyi lähinnä kemuilemiseen ja juomiseen. Leppoisaa Suomi-settiä.

Ipassa oli liuta suomalaisia orkkia. Petri Munck erottui edukseen ja miehen tuleva, kolmas sinkkujulkaisu kuulosti hitiltä. Nimi taisi olla ”Petollinen”. Myös I’Dees oli ihan ok. Nuo bändien kuuntelut jäi kuitenkin hiukan taka-alalle muun touhun ohessa.

HIM oli siis keikalla Senssillä. Keikka meni varmaan ihan ok, mutta kuulemma ei kovin hyvin. Eräs pitkän linjan rocktoimittaja nimitti sitä demobändin keikaksi. Järjestävän organisaation puolella oli myös pieniä ihmeellisyyksiä. Esimerkiksi toisen valtakunnallisen iltapäivälehden toimittajaa ei meinattu millään saada vieraslistalle. Onneksi homma sit hoitui. Tosi ammattimaista silti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *