Viilausta, eli mullekin blogi

Viimeaikoina on tullut kirjoitettua paljon ajatuksia ja fiiliksiä netiin ja sähköpostiin. Tuli viimein mieleen, että miksen sitten yritä kyhätä kasaan omaa blogiani. Tässä nyt väännetään tiedon rajamailla blogia toimintaan.

Senssin legendaarinen kymppitiistai odottaa satoine bailuihmisineen… Aaaargh. Joutuu varmaan pian menee yhdelle. Yleensä pienessä jurrissa datailukin menee paremmin. Eräänä kertana kemuista tullessani olin päättänyt duunata uuden kellon eräälle saitille. Tai ilmeisesti ainakin. Aamulla kone oli päällä ja kello valmiina. Vielä kun muistaisin mistä kello oli peräisin…

No niin ensimmäinen testiblogi olis sitten tässä. Aletaan ilmeisesti olla jo ns. voiton puolella. Senssi lähenee koko ajan. Mmmmm… hamburger. Sanoisi Homer.

Nyt pitää kyllä lähteä hengaamaan kuumien hampurilaisten pariin. Eiköhän tuo ulkoasu ole jo ihan soppeli. Noin niinku alkuun. Kun vielä duunaa tuon sivun leveyden kuntoon niin voi alkaa keskittyä muihin hommiin. Siis huomenna eli tänään. Joo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *