Vanhat hyvät ajat

Toni muistelee blogissaan vanhoja hyviä aikoja. Tuo aika taitaa olla vuodet 92-94, jolloin mentiin aika lujaa Vaasan suunnalla. Silloin ei ollut vielä tietoakaan duunikiireistä, asuntolainoista tai muistakaan ”aikuisten jutuista”. Onneksi silloin tuli otettua kaikki irti, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi tule aika-ajoin haikea fiilis kun muistelee tuota aikaa.

Tonin innoittamana selailin vanhoja fotoalbumeita ja matkasin taas tuonne 90-luvun alkuun. Täytyy myöntää, että helvetin hauskaa oli. Jos ei ollut dj-keikkaa, otettiin keittoa ainakin 3 kertaa viikossa, ja muutenkin kekkereitä oli jos jonkinlaisia. Laivalla järjestettiin mm. virallisia Sikalärvimatkoja ja julkaistiin samannimistä lehteä.

Jotenkin tuntuu, että silloin oli paljon suurempi jengi ympärillä, kun kaikilla oli aikaa istua iltaa missä milloinkin ja nauttia pussikaljaa himabileissä, Hoviskalla tai vaikka Hietsussa. Nykyisin jengi painaa duunia 24/7 eikä vapaa-ajalle juurikaan jää aikaa.

Noita aikoja ei enää saa takaisin, mutta täytyy olla tyytyväinen siihen, että silloin otettiin takuulla kaikki irti! Terveisiä vaan kaikille tuolloin mukana olleille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *