Blogi taas online

Parin viikon tauon jälkeen blogi on taas toiminnassa. Iso kiitos siitä Mikolle! Viimeiset kaksi viikkoa on tosin mennytkin aika haipakkaa. Kukkaisrockin järjestelyt veivät miehestä mehuja aika lailla, mutta nyt on festivaali jo ohi ja on aika ottaa pari päivää rennosti.

KUKKAISROCKIN ehdottomasti kovimmat esiintyjät olivat Don Johnson Big Band sekä Nylon Beat. Jälkimmäinen on tekemässä viimeistä kiertuettaan ja setissä kuultiin aiempaa enemmän vanhaa, ensimmäisen levy matskua. Loistavaa!

TERMINATOR kolmonenkin tuli tuossa viimeviikolla zoomailtua. Hieno action-pätkä täytyy sanoa. Itse annan leffalle täyden kympin arvosanan. Aivot narikkaan ja leffaan siitä! Terminator 3 oli hauskaa ja komeaa katseltavaa. Erikoistehosteet oli duunattu hyvin ja paketti toimi.

LENTOVIDEOITA tuli kuvailtua tuossa Jämillä viime viikolla myös. Päivän aikana sain kolme lentoa varjoliitimellä, mutta iltakeleissä sit lähdettiin Jannen kanssa testaamaan Trikea Jämin maisemiin. Tuloksena on pienimuotoinen lentovideo (10,5Mb).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *