James Brown in da stage

Blogin tekniset ongelmat ei juuri nyt jaksa paljoa painaa. Eilen käytiin Pori Jazzeilla tsekkaamassa meisingit. Leppoisaa oli, kuten olettaa saattoi. Bussikuljetuksen jälkeen kilisteltiin maljoja erään yhteistyökumppanin tilaisuudessa. Sitten otettiin suunta kohti Kirjurinluotoa.

Kirjurilla oli erittäin kesäinen ja leppoisa meininki. Makoiltiin nurtsilla, juotiin pari pulloa valkkaria ja naposteltiin pientä suolapalaa. Musa oli mitä parhainta. Sitten illalla lavalle asteli soulin kuningas James Brown, joka veti ihan ok setin. Pari hittiä jäi setistä puuttumaan.

Viimeisen biisin aikana lavalle tupsahti presidentti Tarja Halonen, joka tanssahteli Jamesin kanssa stagella ja kiitteli miestä Suomeen tulosta. Rento pressa meillä. Arajärvi palloili pitkin yleisöä hieman pöllämystyneen näköisenä ja oli tainnut nauttia pari suuntaa-antavaa. Jazzissa siis pitivät hauskaa kaikenikäiset ja näköiset ihmiset. Relaa.

Pieni pettymys oli ”bilekatu” Bourbon Street, jonne maksoi normaalisti 20 euroa sisään! Siis pelkästä pääsystä bilekadulle. Ei siis ihme, että mesta oli todella hiljainen. Viime vuonna nuorista juhlijoista pullistelleen kadun keski-ikä oli jotain 50 vuotta ja niitäkin oli todella vähän. Rahastuksen makua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *