Tampere Rip Off

Pyöräilykisat on sit ajettu ja järjestävä taho saa maksella kisaa vielä vuosien ajan, veikkaan. En ole koskaan aiemmin nähnyt näin heikosti järjestettyä tapahtumaa. Hommassa kusi kaikki; rahoitus, budjetti, tiedotus ja markkinointi. Markkinointi oli tosin näkyvää, mutta Take Off tuskin kertoi tavalliselle pulliaiselle, että kahden tunnin kisan lisäksi Keskustorilla on kolme bändi-iltaa jne…

Aamulehden nettiversio uutisoi rahoitusongelmasta näin: ”Kilpailun rahoitus oli myös auki, mutta järjestäjät yrittivät saada taustoja kuntoon myöhään yöhön. Tampere take off -tapahtuman muut osiot järjestetään suunnitelmien mukaan. Osa järjestäjien taustajoukoista on sitoutunut kantamaan rahoitusvastuun.”

Eli homman joutui kustantamaan ihan joku muu kuin järjestäjä. En voi olla mainitsematta hieman samanlaisista tempauksista surullisen kuuluisaa Rantarockin Jari Ylistä. Miehet vaihtuu, mutta kusetus jatkuu. Onneksi tajusin pysyä itse erossa tästä pyöräilytapahtumasta, vaikka järjestäjä kuinka pommitti puheluilla ja palavereilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *