Ruisrock rokkasi jälleen

Turun Ruissalossa rokattiin jälleen tuttuun tapaan kyballa. Ruisrock 2003 on nyt siis takana. Loistava meisinki täytyy sanoa. Ehdottomasti Suomen parhaat festarit. Homma toimi kaikin puolin ja bändikattaus oli loistava. Tämän vuoden Ruisrock pesi mennen tullen kaikki muut maamme rocktapahtumat.

Parasta antia olivat The Cardigans, Don Johnson Big Band, Martti Servo & Napander, Manic Street Preachhers ja Zen Cafe. Myös Lordi rokkasi aika hienosti. Hanoi Rocks oli hienoinen pettymys laimeudessaan, mutta muuten tapahtuma oli täynnä lähinnä positiivisia yllätyksiä. Pääesiintyjä oli kuitenkin hienosti paistanut kesäaurinko, joka sai hyvän kesäfiiliksen kaikille.

Backstage-puoli oli ruisrockmaisen hyvin organisoitu. Kenellään ei tainnut olla mitään valittamista ainakaan backstagen tarjoilusta tai rennosta tunnelmasta. Ainoa ikävä setti oli, kun Negativen Christus hyppäsi lavalta ja mursi pahasti kaksi selkänikamaansa ja lonkkansa. Mies kiidätettiin suoraan teholle. Toivottavasti mies nähdään taas pian keikoilla.

Levy-yhtiö säästää. Kotimatkalla kuulin YleXiltä, että levy-yhtiö BMG olisi irtisanonut neljä promopuolen työntekijäänsä. Tähän mennessä BMG:llä on ollut selvästi parhaiten hoidettu promootio koko maassa, mutta saas nähdä miten nyt käy. Levymyynnin lasku pistää näköjään rahavirrat niukille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *