Muuttolaatikoita

Muutto uuteen asuntoomme lähenee. Muuttomatkaa on vain kolme – neljä korttelia, mutta kyllä se silti on aikamoinen urakka. Alustavasti on tarkoitus muuttaa jo ensiviikolla ja olen tässä pari päivää jo katsastellut, että mikä menee mihin laatikkoon ja sitä rataa. Onneksi tuossa ihan vieressä on muuttolaatikoita vuokraava yritys, joten se pulma on ratkaistu. Laatikot 20c / vrk.

Suurin huolenaihe on uuden nettiyhteyden saaminen asuntoon. Ilman nettiä on huono tehdä duunia. WlanNetin asiakkaana on ollut hyvä olla. Firma on varmasti Suomen paras hinta-laatu -suhteeltaan. Saas nähdä toimiiko wlan uudessa asunnossa. Jotenkin ei jaksaisi palata ainakaan Soneran huonon palvelun asiakkaaksi.

Uusia huonekalujakin on jo ehditty hankkia. Uutta kotia odottavat jo sohva, parvekekalusto ja tietenkin nykyiset huonekalut. Vielä on tosin vaikka mitä hankittavaa. En muistanutkaan kuinka paljon duunia muutto aiheuttaa. No on se ainakin sen arvoista. Uutta kotia odotellessa on mukava lähteä kaupungille viettämään lomapäivää! Hasta luego!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *