Remontti ilman remonttia

Kävin eilen tsekkaamassa Tampereen sunnuntaisetit. Coloradossa järjestettiin Bounce -räppikemut, joiden esiintyjä joutui tosin feidaamaan keikkansa. Onneksi tilalle oli saatu parikin muuta nimeä. Colossa oli tuttuun tapaan ihan leppoisa meisinki.

Illan varsinainen yllätys oli ”uudistunut” ravintola Emma. Kyseinen ravintola toimi mm. Emmanuellenä ja Emmana vuoteen 1994 ja sen jälkeen 9 vuotta nimellä Hämeenkatu 26. ”Uudistunut” Emma tuo näköjään ravintolaelämään paljonkin uutta ja ihmeellistä! Ravintola nimittäin lanseerasi ravintola-alalle uuden trendikäsitteen ”remontti ilman remonttia”.

”Uudistuneessa” Emmassa oli nimittäin panostettu remonttiin oikein kunnolla. Dj:n työpiste oli muuttanut paikkaa ja peräti yksi tanssilattian kaiteista oli siirretty! Vau! Tarkkasilmäisimmät huomasivat lisäksi, että toiseen päähän ravintolaa oli ilmestynyt pari pensasta.

Jos tämän trendin mukaan mennään, niin Tampereellakin tekee joka viikko useampi ravintola remonttia. Onneksi ne eivät silti vaihda nimeä ja ole ”uudistuneita”. Eihän siinä muutosvauhdissa pysyisi enää mukana…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *