Takaisin kouluun

Suurimmalla osalla nuorista suomalaisista on parasta aikaa kesäloma. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö koulua käytäisi. Nimittäin kuluneen kahden viikon aikana on tullut vietettyä useampikin päivä koulun penkillä. Toimituksemme istutettiin mm. eilen ja tänään Tohloppiin miettimään syksyn ohjelmien uusia kujeita.

Jotenkin siinä istuessa on tullut mieleen kaikenlaisia mukavia kikkailuja kouluajoilta. Paperit täyteen koukeroita, erilaisten kynien purkamista, kuminpalojen tehtailua tms. Itse asiassa Kauppiksessa tuli tehtyä hieman muitakin settejä, mutta tämä ei ole oikea foorumi niitä purkamaan.

Käymme yrityksemme puitteissa opettamassa radiotyötä ilmaisutaidon lukiossa Tampereella. Siellä olen huomannut, että tuntien aikana oppilaat puuhaavat edelleen ihan samoja juttuja kuin me silloin joskus ”miljoonia vuosia sitten”.

En ole tainnut istua koulutuksessa näin tiiviisti sitten vuoden 1993, kun valmistuin markkinoinnin merkonomiksi. Mukaan ei toki lasketa purjelento-, laskuvarjo- ja varjoliitokursseja eikä muitakaan ns. harrastuksiin ja vapaa-aikaan liittyviä kurssituksia. Kesälomani ei siis ole vielä alkanut, vaan torstaina jatketaan taas Pasilan suunnalla. Sen jälkeen on vielä tulossa muutaman päivän tiivis koulutusjakso. TJ siis 4. Vain aamukampa puuttuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *