2 vastausta artikkeliin “Tämä blogikirjoitus on poistettu”

  1. Miten aiot edetä, että Alma Media ei tulevaisuudessa käyttäisi ko. tavaramerkkiä? Onko minkään viranomaistahon päätöksessä nimenomaisesti mainittu esim. päivämäärää, johon mennessä Alman pitää lopettaa ko. tavaramerkin käyttäminen?

    Olen seurannut asian käsittelyä blogistasi todella pitkään ja hienoa, että seikkaperäisesti kerrot, miten asia on.

  2. Vaatimus käytön kieltämiseksi on ollut vireillä tuomioistuimissa jo vuodesta 2005 saakka. Varsinaisia kieltopäivämääriä ei ole annettu, koska käyttäminen on ollut alusta saakka luvatonta ja Alma Media oli jo palvelunsa nimeä valitessaan tietoinen minun aikaisemmasta tavaramerkistäni samojen palvelujen tunnuksena. Juuri tämän vilpillisyyden takia KHO kumosi aikanaan Alma Median tavaramerkin.

    Kovin syvälle en voi asiaan blogissani mennä ennen kuin asian käsittely on saatu päätökseen eri tahoilla. Oikeutta kun ei saisi lähtökohtaisesti käydä julkisuudessa, vaan oikeussalissa. Asiassa annettuja virallisia päätöksiä voin kuitenkin edellä mainitulla tavalla hieman kommentoida. Pääasiat, kuten kenelle ko. tavaramerkit kuuluvat ja mitkä ovat tavaramerkkien kattamat tavarat ja palvelut, selviävät kuitenkin parhaiten juuri ko. viranomaisten päätökset lukemalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *