Oviremonttia – Pihla vai Fenestra?

Nyt on vuorossa pitkästä aikaa taas hieman remonttihommaa, kun on ovien vuoro päätyä kierrätykseen ja antaa tilaa uusille tulokkaille. Ovien pitää olla luonnollisesti kotimaiset, ja pikaisen tutkimisen jälkeen vaihtoehdoiksi löytyivät Pihla ja Fenestra. Molempien mallistot näyttävät aika mukavilta ja molempien tarjontaan kuuluvat myös ikkunat. Niitä en kuitenkaan tällä kertaa onneksi tarvitse.

Monilla muillakin on ilmeisesti näin syksyllä remontti-into päällä, sillä yläkerrasta on kantautunut jo muutaman päivän ajan remontin ääniä aamusta iltaan. Tosin trendi on tainnut olla vallalla jo pidemmän aikaa ainakin televisio-ohjelmien perusteella, sillä kaikenlaiset sisustukseen ja remonttihommiin liittyvät ohjelmat ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti.

Samalla olen huomannut, että amerikkalaisten sisustus-maku muistuttaa yllättävän paljon Suomessa 90-luvun alkupuolella vallalla ollutta tyyliä. Todella harvoin sikäläisessä home make over -ohjelmassa nähdään nimittäin jotain minkä voisi adaptoida sellaisenaan myös Suomeen. Toisaalta jokaisella on oma tyylinsä, joten puhun vain omasta puolestani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *