Big Brother 2009 alkaa

Tänään rykäistään taas käyntiin jokavuotinen syksyn Big Brother -kausi, kun BB-taloon astelee runsas joukko uusia ihmisiä elämään parhaassa tapauksessa jopa kuukausiksi akvaarioelämää. Itse en ole kaudesta kovin innoissani, mutta viihdelehti Stara tullee uutisoimaan Big Brother -talon tapahtumista ahkerasti.

Tästä huolimatta on mielenkiintoista tarkastella koko juttua ilmiönä. Jo nyt verkossa käydään kuumaa keskustelua siitä, tunnetaanko Ragnar Orav tämän illan jälkeen nimellä BB-Ragnar, vai onko koko juttu vain huhupuhetta. Se on ainakin varmaa että tänä iltana – ja seuraavat kolme kuukautta – internetin viihdesivusot pullistelevat Big Brother -uutisointia. Se on varmasti monelle ohjelmaa inhoavalle kova paikka.

Ulkomaillahan ohjelma on menettänyt huomattavasti katsojamääriään, mutta Suomessa kiinnostus on ainakin vielä huomattavan suurta. Tulossa lienee siis vielä monia uusia tuotantokausia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *