Löhöilta

Eilen piti duunailla päivällä kiireellisiä koodailuja, kun on noi lätkän MM-kisat päällä. Ikävä puoli noissa duuneissa oli se, että jouduin jättämään väliin yhtiökumppani Tommin polttarit. Rankkaa settiä olis ollut varmasti luvassa suhteettoman alkoholimäärän lisäksi (tai juuri sen takia)…

Lauantai-illat kuluvat yleensä enemmän tai vähemmän baarien merkeissä. Eilen baareista näkyi vain häivähdys, kun hengailin illan himassa. Katsoin kolme leffaa ja safkailin. On superrentoa viettää joskus lauantai-ilta tuollakin tavalla.

Tsekkasin ensin ”Tie Perditioniin”, joka oli oikeastaan aika jes raina. Välillä vähän pitkästyttävä, mutta silti toimiva pakkaus. ”Mr. Deeds” olikin sitten vähän heikompi kuin olin odottanut. Itse asiassa se oli silkka lastenelokuva, eli viihdyttävä sellaisenaan. Illalla tuli vielä telkasta Bondin ”Erittäin Salainen”, joka nyt oli klassikko jo syntyessään.

Arttu sai yhden maissa houkuteltua meitsin käymään kokiksella Kaksissa Kasvoissa. Siellä oli rentoa Trivialin pelaamista ja hengailua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *