Hih, Jippii kusettaa. Taas.

Paljon keskustelua ja laajamittaisen asiakaspaon aikanaan nettihotellien kämmeillään aiheuttanut Jippii loistaa taas. Viimeaikoina on kohistu kyseisen harrastelijapuljun ”ilmaisista” tekstiviesteistä…

Kaikillehan on varmasti tavalla tai toisella tuttu Jippiin, eli Saunalahden markkinoima TiVKor, eli ”Tekstiviestit Ilmaiseksi Viidelle Kaverille Operaattorista Riippumatta”-liittymä. Liittymällä piti voida lähettää kiinteällä 4 euron hinnalla viestejä muutamaan numeroon niin paljon kuin sielu ja peukalo sietää. Nyt firmalle on kuitenkin tullut pieni pökäle housuun.

TiVKor -liittymästä oikein urakalla viestejä lähettäneet ovat alkaneet saada Saunalahdelta viestejä, että ellei viestien määrä vähene, liittymä voidaan irtisanoa. Näin räikeää kusetusta ei olla nähty sitten Jippiin nettisekoilujen. Valheellinen markkinointi on antanut luonnollisesti aihetta myös kipakkaan keskusteluun. Vastauksia yrittää vääntää, harvinaista kyllä, myös ao. yrityksen edustaja!

PS: Nyttemmin firma on pikaisesti muuttanut käyttöehtojaan ainakin nettisivuillaan. No, myöhäistä pyyhkiä, kun pökäle on jo housuissa, sano.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *