Vaasan yössä

Eilen vietettiin Lapan ja minun myöhäisiä synttäribileitä. Kietaistiin ensin lätkämatsin ja saunomisen tiimellyksessä muutama olut. Siitä matka jatkui Vaasan mannermaisen yöelämään keskukseen, jossa päätettiin keskittyä sellaisiin baareihin, joissa ei ole tullut käytyä pitkiin aikoihin.

Ensin nykyiseen Royal Nightiin, jossa itsekin olin keikoilla ensimmäisen kerran vuonna 1992. Silloin raflan nimi oli 3 Bars Night. Baarin ikäraja oli 20 vuotta ja tuosta ensimmäisestä keikastani on aikaa 11 vuotta. Tuo tarkoitti käytännössä sitä, että nykyiset asiakkaat olivat 9 vuotiaita, kun olin siellä duunissa. Tuo sai tuntemaan itseni aika vanhaksi 😛

Royalin jälkeen suunnattiin Papinnenään, jossa oli ihan hyvät setit. Erikoisbonus dj:lle, joka soitti helvetin hyvän 90’s setin!!! The KLF, Shamen, Das Boot, Groove Is In The Heart, jne… Erittäin groovea ja sai jopa meikäläisen tanssilattialle. Se on jo harvinaista. Tosin vielä harvinaisempaa on kuulemma nähdä bileissä mukana ollut Kuningas Pähkinä tanssimassa.

Vaasan yössä oli tällä kertaa mukavaa. Hienoa, että myös Aki oli taas päässyt vapaalle jalalle. Nyt pitäis suunnata samalla jengillä krapulapizzalle loistavaan Dallas Pizza Palazzoon… Nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *