Aurinkoa ja tuttuja

Levi rokkaa! Tänään on ollut todella messevä skimbapäivä. Me lähes ammattiskimbaajat ollaan laskettu suunnilleen viisi rinnettä ja keskitytty aamusta saakka lähinnä after ski -meisinkiin. Pari laskun jälkeen piti nauttia muutama minttukaakao rinneravintola Tuikussa ja aikaa meni useampi tunti. Sit yksi lasku ja jättikemuihin V’inkkariin. Siellä meninkin taas juoma jos toinenkin. On toi laskettelu jäänyt aika vähälle.

Eilen mestoilla ei näkynyt lainkaan tuttuja. Tänään sitäkin enemmän, kun tuttuja on pyörinyt mestoilla todella paljon. Radio NRJ:n ja Ski Tourin jengiä, raflahenkilökuntaa ja muita tuttuja useammastakin mestasta. Lepposaa ja lupaa illaksi hurjia kekkereitä Areenalle! Elämystaikurien äijät kävivät äsken lainaamassa varjoliitosiiven ja lähtivät tsekkaamaan Pallaksen meisingit. Itse menen perässä maanantaina.

Nyt on sauna lämmin ja Jägermeister kylmä. Se ennustaa vain isoja bileitä illaksi. En nyt jaksa heittää fotoja mestoille, mutta niitä on otettu useampia kymmeniä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *