”Kättelemisestä kieltäytyminen on Jumalan tahto”

Ruotsissa on noussut mielenkiintoinen kohu, joka kulminoituu musliminaisten kättelyyn. Kolme naista kävi haastattelemassa talousasiantuntija Carl Hamiltonia, joka halusi kätellä naisia. He kuitenkin kieltäytyivät kättelemästä, joten Hamilton kätteli naisia väkisin. Nyt asiasta käydään länsinaapurissa suurehkoa debaattia, josta ei tiukkoja mielipiteitä puutu. Eräänkin kunnanvaltuutetun mielestä väkisin kätteleminen on ihmisoikeusrikkomus. Tässä alla on pieni kuvakaappaus Hesarin jutusta.



Kun tämän kohun yhdistää hurjiin tarinoihin esimerkiksi Saudi-Arabiasta, ei välttämättä ensimmäisenä tule lähteä kyseisiin maihin leppoisalle lomareissulle, vaikka ”maassa maan tavalla” kuuluu myös omiin periaatteisiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *