Poika kotiin. Huomenna.

Oltiin viime yö Lahdessa poliisimaijan kyydissä. Oli yllättävän tapahtumarikas yö, vaikka mitään ihan ihmeellistä ei tapahtunutkaan. Kooste yön tapahtumista TV2:lla torstai-iltana. Pakko muuten kommentoida hieman Lahden Hotelli Salpausta.

Hotellin aamiainen oli aika amatöörimäinen. Opasteita toisessa kerroksessa sijaitsevaan ruokasaliin ei ollut hississä eikä aulassa. Salissa oli lisäkseni vain kolme syöjää ja yksi henkilökunnan edustaja. Silti puolet pöydistä olivat törkeä näköisesti täynnä lautasia, kuppeja ja roskia. Lisäksi noutopöydässä ei ollut selityksiä sen sisällöstä. Huone oli kuitenkin tosi jes ja respan palvelu osaavaa ja ystävällistä.

Kotiin piti kiirehtiä pääkallokelissä henkensä uhalla. Kesärenkailla varustettu kulkupelimme lähtikin eräässä mutkassa hengenvaaralliseen luisuun, joka päätyi vastakkaiselle kaistalle vain noin 30 sentin päähän lyhtypylväästä. Onneksi ei tullut autoa juuri silloin vastaan. *koputtaa isoa puuta*

Tappara pelasti onneksi päivän tuomalla Pojan askelta lähemmäksi kotia. Huomenna Poika perillä. Tarjoaakohan Pirnes tänään Tarvaiselle Bissett?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *