Heinonen & Co. / Juridia hävisi Akun Tehdas -tavaramerkkijutun

Löysin vasta nyt Taloussanomien jo kuukausi sitten julkaiseman artikkelin taannoisesta Akun Tehdas -kiistasta, jossa taisteltiin käräjäoikeudessa ja hovioikeudessa tavaramerkistä ja toiminimestä. Osapuolina olivat suomirock-yhtye Eppu Normaali Oy (edusti Borenius & Kemppinen) ja toimimaton pöytälaatikkoyhtiö Akun Tehdas Oy (edusti Heinonen & Co, eli nykyinen Juridia).

Erittäin asiallinen artikkeli valottaa hieman tapauksen taustoja ja käsittelee laajemminkin tavaramerkkikeissejä. Lausuntoja on lisäksi kysytty molempien osapuolten asiamiehiltä. Tapauksen ratkaisu ei tosin ollut todellisuudessa ihan niin selvä kuin artikkeli antaa ymmärtää, mutta Eppu Normaali selätti kuitenkin lopulta paperiyhtiön. Lue juttu tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *