Viihdelehti Stara mukaan Nokia Video Centeriin

Tällainen lehdistötiedote oli ilo ja kunnia lykätä viimein tänään eteenpäin:

Viihdelehti Stara on ensimmäisenä suomalaisena mediana mukana Nokia Video Center -ohjelmiston Euroopan katalogissa. Staran viihdeaiheinen videomateriaali on jatkossa katsottavissa langattomasti uusimmissa Nokia Nseries -laitteissa.

Tamperelaisen Stara Media Oy:n kustantama monimediallinen viihdelehti Stara on toiminut edelläkävijänä kaupallisten podcastien ja videopodcastien tuottamisessa. Verkkosivuston ja aikakauslehden lisäksi Stara on viime vuosina keskittynyt tuottamaan ääni- ja videosisältöä juuri mobiilikäyttöä silmällä pitäen.

– Viihteen kysyntä kasvaa verkossa huimaa vauhtia, ja näkemyksemme mukaan hyvin suuri osa viihdesisällöstä kulutetaan jatkossa kannettavissa päätelaitteissa. Haluamme siksi olla etulinjassa tarjoamassa mobiilisisältöä kuluttajille. Nokia Video Centerin kautta tuotantomme langaton jakelu onnistuu erinomaisesti suoraan toimituksesta kuluttajan taskuun, toimitusjohtaja Jori-Pekka Träskbäck kertoo.

Nokia Video Center tarjoaa käyttäjille monipuolista mobiilisisältöä, kuten elokuvien trailereita, komediaa, uutisia ja viihdettä. Tarjonnasta vastaavat maailman johtavat sisältöbrändit, kuten YouTube, Reuters ja Sony Pictures sekä nyt myös suomalainen viihdelehti Stara.

– Jatkossa ihmisillä on mukanaan vain yksi päätelaite. Perinteisestä radiosta ja televisiosta poiketen kuluttaja valitsee tulevaisuudessa itse kaiken ladattavan asiasisällön, viihdemateriaalin ja musiikin, joista laite muodostaa jokaiselle räätälöidyn ja yksilöllisen ohjelmavirran. Nykyisten kanavien rajat hämärtyvät, Träskbäck toteaa.

Viihdelehti Stara

Stara on vuonna 2003 perustettu monimediallinen viihdejulkaisu. Suomen suosituin viihdealan verkkolehti Stara.fi kerää viikossa jopa 110.000 eri lukijaa*. Lisäksi Stara on myös viihdealan aikakauslehti ja televisio-ohjelma. Stara-julkaisuja tuottaa tamperelainen Stara Media Oy. (*TNS Metrix 09/2008)

Kuvamateriaalia palvelusta: http://www.stara.fi/nokia-video-center/

Digitoday: ”Suomalaislehti mukaan Nokian videopalveluun
Taloussanomat:Suomalaislehti mukaan Nokian videopalveluun
Markkinointi & Mainonta: ”Stara mukaan Nokia Video Centeriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *