Tampereen Koskipuiston Rosso saa sapiskaa

Tunnetusti yksi Suomen huonoimmista ravintoloista on Tampereen Koskipuiston Rosso. Ainakin jos ravintoloita rankataan asiakaspalvelun perusteella. Itselläni on ollut ko. paikassa pari ihan keskinkertaista ja vain pari huonoa kokemusta, joten itse tulen joskus vielä käymään siellä uudelleen pannupizzalla. Moni muu valitsee jatkossa suosiolla jonkun toisen kuppilan.

Allasbaarin kautta löysin Vapaa-aikavirasto-sivuston, josta löytyi Tampereen Koskipuiston Rossosta aikamoinen kasa palautetta monelta vuodelta, eikä joukossa ollut ainuttakaan positiivista lausuntoa. Se kertonee omaa kieltään paikasta. Kannatttaa käydä testaamassa kyseinen ravintola ja sen autenttinen palvelutunnelma, mutta ruokailuun kannattaa varata kaksi – kolme tuntia aikaa. Suosittelen. Tässä hieman otteita Vapaa-aikaviraston kommenteista.

Melkein itku pääsee kun ajattelen miten upealla paikalla voi olla näin SURKEA ravintola. Tarjoilija määki käytävän toiselta puolelta (korvamme vierestä) toiseen pöytään tyhjän päiväistä jaarittelua.

Noin kymmenen minuutin kuluttua tarjoilija otti tilaukseni ja kertoi kyllä ruoan kestävän, mutta ei tuntia, jonka minä sitä pizzaani odottelin.

Kyllä on taso mennyt alas, pizza oli onneton läpyskä aivan surkea esitys. Salaattipöytä näytti lähinnä jonkun alakoulun ruokatiskiltä, ei ravontolan.

Törkeät työntekijät. Ruokaa saa aina odottaa vähintään sen tunnin. Uskomattoman kamala paikka, en suosittele kenellekkään.

Myös Allasbaari on ruotinut Koskipuiston Rosson asiakaspalvelua pariinkin otteeseen. Taidanpa suunnata Rossoon jo huomenna 🙂 Oletko muuten sinä saanut jossain ketjuravintolassa joskus erityisen hyvää palvelua? Sellaista ei ole ainakaan allekirjoittaneelle koskaan sattunut, vaikka käytännössä Suomen jokainen ketjupaikka on jossain vaiheessa testattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *