Sisäministeri Anne Holmlund taas vauhdissa

Kansanedustaja Jyrki Kasvi esitti sisäministeri Anne Holmlundille kirjallisen kysymyksen liittyen poliisin harjoittamaan laittomaan nettisensuuriin. Pitkää tikkua vetämällä virkaansa valittu ministeri päästeli sammakoita nyt siis myös kirjallisesti. Hän ei osannut vastata Kasvin kysymykseen, koska ei edes ymmärtänyt mistä oli kysymys.

Holmlundin vastaus onnistuu saamaan aikaan naurunremakan jo ensimmäisessä lauseessa, jossa ei ole päätä eikä häntää. Vai mitä mieltä olette tästä ministerin taidonnäytteestä: ”Sukupuolisiveellisyyttä esittävän kuvan hallussapito ja levittäminen on kriminalisoitu rikoslaissa.” Nyt tarvittaisiin ilmeisesti sitä kuuluisaa rautalankaa, sillä ainakaan minä en ymmärrä, miten joku kuva voisi esittää sukupuolisiveellisyyttä???

Voisiko joku kertoa esimerkin tällaisesta kuvasta, joka siis esittää sukupuolisiveellisyyttä? Onko tuollaisessa Holmlundin mukaan laittomassa kuvassa alastomia vai täysissä pukeissa olevia ihmisiä? Itse veikkaisin jälkimmäistä vaihtoehtoa. Joku ansioitunut kuvataiteilija voisi nyt työstää abstraktin maalauksen, jonka maaliroiskeiden hän voisi sitten kertoa esittävän sukupuolisiveellisyyttä. Useimmille lienee selvää, että Anne Holmlund on yhtä pihalla kuin kollegansa Suvi Linden. Jotain järjenmurua hän oli kuitenkin saanut muuten varsin sekavaan vastaukseensa ympättyä.

Muutamia inhimillisiä virheitä on korjattu ja useita sivustoja, jotka eivät enää täytä perusteita estotoiminnalle, on poistettu kyseiseltä listalta.

Yksi vastaus artikkeliin “Sisäministeri Anne Holmlund taas vauhdissa”

  1. Eihän Holmlund tuota itse ole kirjoittanut. Oikea syypää on assarinsa, tosin toki jokainen voi ihan isseksiin miettiä, millainen ihminen pitää tuollaista assaria…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *