Eduskunta nukkui – Suvi Linden veti kuurankukkia

Nyt on viimein saatu hieman asiantuntevampaa kommenttia poliisin harjoittamaan laittomaan nettisensuuriin ja koko lakiin liittyen. Taloussanomat uutisoi tänään aiheesta näin.

Helsingin Yliopiston valtiosääntöopin professori Tuomas Ojanen sanoo MTV:n uutisissa sunnuntaina, että Eduskunnan puhemiesneuvoston on täytynyt olla unessa hyväksyessään ennakkosensuurin sallivan lain säätämisen tavallisessa lainsäätämisjärjestyksessä.

Kaikkihan jo tietävät, ettei Suvi Linden tiedä lainkaan mistä koko laissa on kyse, joten ministeri onkin vetänyt Mikä-mikä-maassaan lämpimikseen vain ns. kuurankukkia ja puhallellut autuaan tietämättömänä saippuakuplia. Nyt myös asioista hieman paremmin perillä oleva perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi on heittänyt selvän sivalluksen Lindenin kukkahattujen ja kivojen kesämekkojen suuntaan.

– Asioiden ymmärtäminen ei aina ole helppoa ja vasta käytännössä nähdään kuinka asiat toimivat. Ja jos eivät toimi, pitää uskaltaa muuttaa, sanoo Sasi.

Tuskin Suvi Linden kuitenkaan edes tajuaa mistä Sasin kommentissa on kyse. Pääasia että kevät tulee ja pääsee pian esittelemään vaatekaappia naistenlehdille. Äskettäin myös Lapsiporno-Suvin uhriksi joutunut Matti Nikki yritti puhua Lindenille järkeä, mutta Rouva ministeri osoitti elävänsä edelleen jossain aivan toisessa rinnakkaistodellisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *