Viihdelehti Starassa 110.000 eri lukijaa viikossa!

Starassa oli maanantaina tunnelma aika korkealla, kun viime viikolla ylitimme vihdoinkin maagisen sadantuhannen viikkolukijan rajapyykin. Ja vieläpä reilusti, sillä eri lukijoita oli TNS Metrixin mukaan 110.000 kappeletta. Mahtia! Aiheesta piti tietenkin kiittää lukijoita ja yhteistyökumppaneita sekä tietenkin kertoa ilouutinen muillekin. Käykääs katsomassa tulokset: www.gallupweb.com/tnsmetrix

Suomen suurin viihteeseen keskittynyt verkkolehti Stara teki viime viikolla uuden kävijäennätyksensä, kun verkkosivustolla kävi viikossa yhteensä 110.000 eri lukijaa.

Stara on vastannut kasvavaan kysyntään lanseeraamalla ensimmäisenä Suomessa kaupalliset podcast- ja videopodcast-ohjelmavirrat, jotka ovat saaneet suuren suosion. Tulemme näiden lisäksi keskittymään jatkossa aiempaa enemmän myös viihdeuutisiin ja viihdealan blogeihin, päätoimittaja Jocka Träskbäck kertoo.

Videopodcastit ovat erityisesti mobiileihin päätelaitteisiin, kuten matkapuhelimiin ja iPodeihin, tarkoitettuja toimitettuja videolähetyksiä. Viime vuonna Staran tarjontaa lisättiin matkailualaan keskittyvällä podcast-sarjalla ja Silver-muotiblogilla. Stara tunnetaan myös vuosittaisista Miss Pop ja Mister Pop -äänestyksistään, joissa valitaan kaunein ja komein kotimainen poptähti.

Vuonna 2003 perustettu Stara on nykyisin verkkolehden lisäksi myös samanniminen aikakauslehti ja televisio-ohjelma. Lehden seuraava numero ilmestyy toukokuussa ja televisio-ohjelmaa esitetäään Kaupunkitelevisiossa ja Diggari-kanavalla. Lisäksi suunnitteilla on myös Stara-kokoelmalevyjen julkaiseminen. Staraa kustantaa tamperelainen Stara Media Oy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *