Kansalaisjournalismia: Stevarit linnaan?

Kännykkäkameroiden aikakaudella edes stevarit eivät pääse hakkaamaan syyttömiä ilman seurauksia. Iltalehti uutisoi tänään hyvästä esimerkistä, jossa neljä stevaria hakkaa pikkupoikaa. Onneksi pahoinpitely tallentui kännykkävideolle ja sitä kautta koko kansan – sekä viranomaisten – tietoisuuteen. Saas nähdä napsahtaako ässille tuomio pahoinpitelystä.

Kuten kaikki muistavat, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun lapsena koulukiusattu stevari purkaa turhautumistaan poliisikoulun pääsykokeissa reputtamisestaan syyttömiin sillä seurauksella, että tuomio tulee. Kontulan ostarilla FPS Securityn spedet syyllistyivät samaan, ja onneksi kamera oli kuvausvalmiina. Verkkosivustollaan yhtiö mainostaa osuvasti: ”Toimimme nopeasti, asiakaslähtöisesti ja joustavasti”. Jeps.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *