Finnair – ensi viikoksi kotiin

Olen seurannut hienoisen huvittuneena tämän viikonlopun uutisia, joissa luetellaan taas kerran Finnairin myöhässä olevia lentoja. Täytyy tunnustaa, että en ole pysynyt yrityksistä huolimatta edes kärryillä myöhässä olevien lentojen määrästä. Veikkaisin, että noin 6-8 lentoa on myöhässä 9-15 tuntia kukin, ja ainakin yksi kaukolento peruuntui kokonaan. Jos yhdessä koneessa on keskimäärin 250 matkustajaa, vaikuttavat Finnairin toilailut tällä kertaa noin 1500-2000 ihmisen suunnitelmiin.

Yhtiön toimari on edelleen sitä mieltä, että lentojen aikataulut eivät ole liian tiukkoja, eikä yhtiön tekniikassa ole ongelmia tai edes miehistönvajausta. Kuitenkin myöhästymiset ovat taas kerran kiinni tekniikasta. Yllätys yllätys. Esimerkiksi Hong Kongissa hajosi eturenkaan hydrauliikka. Luultavasti se oli jäänyt vain tarkistamatta… Ongelmien lakaiseminen maton alle ei kuitenkaan ole kovin tyylikästä, jos niistä uutisoidaan televisiouutisissa saakka. Illaksi kotiin. Taas kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *