Suvi Linden ei vaan tajuu

Suvi Linden fi

Tällainen hauska Suvi Linden-aiheinen photoshoppaus (ks. alla) löytyi verkon uumenista. Aiheesta lisää esimerkiksi tästä, sekä artikkelit otsikoilla ”Kansa suuttui: jo 5.000 suomalaista vaatii Lindénin eroa!” ja ”Tuhannet vaativat netissä Suvi Lindénin eroa”. Tuskin Linden kuitenkaan niin fiksu on, että ymmärtäisi erota. Taannoisen kotimaisen komediasarjan erästä slogania hieman muokatakseni voisin todeta, että ”Suvi ei vaan tajuu.”

Toisaalta sisäministerin salkun mitä ilmeisimmin arvanheitolla saaneen Anne Holmlundin on jo aiemmin todettu olevan vähintäänkin yhtä ratapihalla kaikesta, johon liittyy edes etäisesti sana tietotekniikka. Neitokaisia yhdistää myös se, että kumpikaan ei ymmärrä erota. Lindenillä on toki asiasta jo yksi positiivinen näyttö takavuosilta.

On sinänsä mielenkiintoista huomata, kuinka sana ”vastuunkanto” on ryvettynyt 2000-luvulla näiden neitokaisten ja esimerkiksi Nokian kaupunginjohtajan touhujen takia. Nykyään virkaspedet pitävät duuneistaan kiinni kynsin hampain, vaikka kansalaisten kunnioitus ja luottamus olisi karissut jo ajat sitten. Mitä sitä nyt vastuuta ottamaan, kun kansa unohtaa kuitenkin… Linden toteaakin aiheesta verkkosivustollaan varsin osuvasti ”Työ jatkuu”. Niinpä. Kynsin hampain.

Suvi Linden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *