A-talk – Ylen hyvä keskusteluohjelma

Tänään Yleisradio TV1:llä esitettiin A-Talk -keskusteluohjelma, jonka aiheena oli Helsingin huumepoliiseihin kohdistuvat rikosepäilyt. Mukana keskustelemassa olivat epäiltyihin kuuluva poliisi Jari Aarnio, kansanedustaja Heidi Hautala, huumealan hyvin tunteva juristi Jarkko Tuutti ja huumesyyttäjästä median hölösuiseksi yleishörhöksi itsensä vääntänyt Ritva Santavuori.

Puhetta johti erittäin asiallinen ja tiukka (ilmeisesti?) Jan Andersson, joka saikin pitää suitsia tiukalla. Siinä hän onnistui erittäin hyvin. Isäntä joutuikin pariin otteeseen kyykyttämään pääasiassa typeryyksiä ladellutta Santavuorta, joka voisi jatkossa keskittyä vaikkapa aiemmin omaksumaansa Big Brother -kisaajien arvosteluun. Tiukan ja asiallisen tenttauksen kohteeksi joutui myös Aarnio, joka myönsi maksaneensa ”vasikoille” kulukorvauksia ja esimerkiksi ”talvitakin Kajaanin matkalle”. Kuivakka Tuutti oli kuitenkin vieraista selvästi asiantuntevin todeten useaan otteeseen, että keskustelu on aivan väärillä raiteilla. Lisäksi hänkin kaatoi jauhoja monta kertaa Santavuoren suuhun. Mahtavaa viihdettä.

Pitkästä aikaa sain tosiaan seurata varsin herkullista keskusteluohjelmaa kaiken maailman lässynlässyjen seassa. Taisin jopa jollain tasolla jäädä koukkuun tähän A-talkiin, varsinkin jos isäntänä pysyy sama tyyppi ja aiheet ovat jatkossakin mielenkiintoisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *