Työnarkomaniaako?

Eilen paloi henkilökohtaisesti jotenkin kiinni, kun huomasin nukkuneeni vajaan viikon noin 3 – 5 tunnin yöunilla ja kaikki muu aika oli mennyt vain ja ainoastaan työntekoon. Kun tulin Tohlopista, tein puhelimeeni uuden käyttöprofiilin ”Nukkumassa” ja panin verhot kiinni. Välillä on pakko vetää päästä töpseli irti.

Nukuttuani klo 15 – 20 zoomailin telkkaa, luin lehtiä ja surffailin duuniin mitenkään liittymättömillä saiteilla. Vastaamattomia puheluita oli 18, joista 15 liittyi duuneihin. En soittanut takaisin, vaan peuhasin frettieni kanssa pari tuntia ja menin takaisin nukkumaan noin klo 23 ja nousin tänään ylös 12 maissa. Taas jaksaa.

Tänään viimeistelin erään asiakkaan saitin leiskaa koko päivän ja nyt alkaa jo näytää ihan mukavalta. Tunnin päästä pitäis lähteä Jyväskylään, jossa tehdäänkin sit duunia klo 21 – 06. Huomenna taidan joutua vaihtamaan RedBullin CityFlight -bileet nukkumiseen 🙁

Huomasin, että Hymy-lehdessä oli juttua meitsin järjestämästä Miss Pop 2003 -kisasta, johon voi muuten osallistua osoitteessa: Soittoaa.net. Samalla sivulla oli juttu kavereistani ja erityisesti Lapasta, joka oli nimitetty bändin ”ärjymanageriksi”. Päällikkööö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *