Pikkuautoilua ja ilmailua

Pinseristä löytyi suppahellyttäviä koirakuvia. Musti nimeltä Dj Totti on saanut sukkaa suuhunsa.

Tuli tänään ajeltua Jämillä parin kaverin kanssa pienillä radio-ohjattavilla autoilla. Ei siis millään leluilla, vaan aika tyyriillä peleillä. Auto maksaa nimittäin ohjaimineen päivineen parisen tonnia markoissa. Ja menee sit perk****n lujaa! Molemmat autot menivät rikki parikin kertaa. No kai nyt kun vauhtia on varmaan joku 20 – 25km/h ja tulee seinä vastaan. Kokoa oli kuitenkin tosi vähän, eli joku 15-20 senttiä. Siis autoilla.

Oli siistiä päästä ajelemaan rataa noilla vekottimilla. Nyt tahtoo vain samanlaisen itsellekin. Pari tonnia ”lelusta” on kuitenkin vähän liikaa. Ja yksiössä tuskin saa aikaiseksi kovinkaan mageeta rataa.

Sit Tonilla oli tietsarissa ennennäkemättömän retee lennokkisimulaattori. Sulla oli ihan oikea radio-ohjattavan lennokin / helikopterin ohjain kädessä ja masiina teki ruudulla mitä käskettiin. Todella magee! Itse diggailin varsinkin helikopterista.

Meitsillä oli joskus ilmailukärpäsen pureman aikaan itse rakennettu lennokki, johon oli käytetty pitkään säästetyt hillot. No, ensimmäisellä lennolla se tietenkin putosi jäälle ja meni tuhannen päreiksi. Olis varmaan silloin tarvinnut tollasta simulaattoria, mutta ei ollut silloin tietsareita ja pelejä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *