Piirun verran asiajournalismiin

Britneyn muffinssiIlta-Sanomat kertoi taannoin keskittyvänsä aikaisempaa enemmän asiajournalismiin, mutta päätoimittajan menehtymisen myötä tuo päätös on ilmeisesti haudattu syvälle.

Britney Spears pesee ikkunoitaItse julkaisen päivittäin kaikenlaista ”kevyttä viihdehöttöä”, mutta aivan tällaista kauraa ei Starassakaan viitsi lähteä uutisoimaan. Nykyisin saan journalisteilta jonkin verran krittiikkiä käyttämistämme ”katso kuva” -liitteistä otsikoissa, mutta niiden käyttö tuo selvästi enemmän klikkejä, eli lukijoita. Kaupallisuutta sekin. Ilta-Sanomien jutussa tuo liite on tällä kertaa kuitenkin mielenkiintoisessa yhteydessä.

PÄIVITYS 6.11.2007: Ilta-Sanomat vahvisti tänään sen, että lehden uusi linja on todellakin siirtynyt piirun verran asiajournalismiin. Kaikkiahan kiinnostaa Britney Spears pesemässä ikkunoita. Katso kuva! Jea!

3 vastausta artikkeliin “Piirun verran asiajournalismiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *