Loikkaako Leopardi?

Perjantaina tuli myyntiin Applen uusi käyttis Leopard, eli OSX 10.5. Päätin jo aiemmin, että en ole mukana ensimmäisessä aallossa ihan varmuuden vuoksi, ja päätös osoittautui varsin hyväksi joissain asennuksissa esiintyneiden teknisten ongelmien takia. Tuo joukko on ollut ilmeisesti harvalukuinen, mutta heikolla säkällä se olisi sattunut kohdalle. Taidan odottaa vielä pari viikkoa, kunnes saadaan jengillä hankittua perhepaketti viiteen koneeseen samalla kertaa. Siihen mennessä lienee jo mahdolliset ongelmatkin ratkaistu.

Toivottavasti Leopard on hieman toimivampi kuin nykyinen Tiger, sillä Mac-aikakauteen siirtymisen jälkeen Windowsin tiimalasin paikan on ottanut vähintään yhtä paljon pyörivä rantapallo. Myös buuttaukset ovat arkipäivää vielä Mac-ajallakin, ja sellaiseen joudun turvautumaan vähintään muutaman päivän välein, kun Mac Book Pro kaatuu saappaat jalassa. Nyt pidän siis peukkuja Leopardille ja toivon, että rantapallon katseluun ja buuttailuun tuhlattu työaika vähenee.

3 vastausta artikkeliin “Loikkaako Leopardi?”

  1. Mac-tapauksessa verrattuna Vista-ongelmiin on se, että Macistit tulevat helpommin kertomaan ongelmistaan verkkoon ja saavat verkostostaan tukea. Toisin on yksinäisillä Vistakäyttäjillä.

    Tsekkaa tästä kannattaako päivittää vielä.
    http://www.tuaw.com/2007/10/29/leopard-should-you-upgrade/

    Itse ajattelin hommata Leopardin vasta uuden pöytämäkin mukana, mutta muutama äärimäisen rouhea ominaisuus saattaa ajaa päivitykseen ennen uutta konetta.

  2. Kiitos vinkistä! Tuollaista postausta etsinkin, ja sen perusteella minun tuotantokoneelleni Leopard ei loikkaa vielä pitkään aikaan. Odotellaan parit päivitykset ja sitten voidaan alkaa suunnitella päivitystä. Mieluiten siedän nykyisiä kaatuiluja ja rantapalloa, kun tilttaan koko masiinan ennenaikaisella päivityksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *