Tallinnan yö – se toinen puoli

Käväistiin äijien kanssa viikonloppuna pikareissulla Tallinnassa. Matkan agendana oli tsekata kaupungista tämän hetken ”ne” mestat. Ensin käytiin kuitenkin zoomailemassa vanhan klassikkomesta Hollywoodin nykytila. Se olikin lähinnä surullinen, kun entisen ykkösmestan kansoittivat nyt lähikunnista tulleet, niin sanotusti ”vähemmän urbanisoituneet”, teinit. Siis paikallinen versio NiteTrainistä.

Olimme kuitenkin saaneet etukäteen (Kiitos Peke!) infopaketin kaupungin kuumimmista paikallisten klubbaajien bilemestoista, joihin karvanopilla ei ole asiaa vielä aikoihin ja joihin ei vahingossa eksy. Nimensä puolesta makeisiin vivahtava paikka ”BB” olikin uskomattoman tyylikäs mesta. Se oli tunnelmaltaan kuin Paparazzin mallitoimiston pikkujoulut olisi yhdistetty pienen kaveripiirin illanviettoon ja parhaaseen housemusiikkiin. Uskomattoman tyylikäs kokonaisuus ja mahtavaa jengiä, joten klubista netissä annetut ylistävät kommentit lunastuivat täysin.

Toisena käytiin ratsaamassa noin kilometrin päässä keskustasta tuhruisessa teollisuushallissa keskellä asuinaluetta sijaiseva, ja nimensä puolesta amerikkalaisten hiphop-artistien koruihin liittyvä mesta ”UB”. Ensimmäisenä paikalliset kysyivätkin kuinka olimme klubille löytäneet. Taksillapa tietenkin. Kaksikerroksinen mesta oli keskustan klubia suurempi, mutta meno oli lähes yhtä mahtava.

Aikaisemman ykkösmestan, Decolteen, tilalle on kuulemma tullut kaksi uutta paikkaa. Niissä emme kuitenkaan ehtineet käväistä. Tosin emme ilmeisesti jääneet mistään paitsi, sillä mestat saivat aika nuivia kommentteja paikallisilta. Kaksi Tallinnan ykkösklubia on kuitenkin nyt zoomattu, ja täytyy tunnustaa että Suomessa ollaan vielä valovuosien päässä tuosta meisingistä. Mutta miksi?

2 vastausta artikkeliin “Tallinnan yö – se toinen puoli”

  1. Yeaup Jocka maan!
    menetko nyt jo sinne Finn-airille ja haet niita lippuja ja tulet minun kyyditsemaksi tanne etela-kiinanmeren tuoksuvaan satamaan!
    toivoo: Honkkarin Jaakko (+852-6408 4270)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *