Prima-lehden nuori yrittäjä

Minua pyydettiin taannoin Elinkeinoelämän keskusliiton arvostetun Prima -lehden haastatteluun. Olin tietenkin kovin otettu pyynnöstä, varsinkin kun kyseinen palsta koski lehden nuori yrittäjä -palstaa. Minulla on ikää lasissa jo hulppeat 33-vuotta, joten rinnastus nuoreen yrittäjään oli mieluinen.

Tänään kyseinen lehti sitten kolahti postiluukusta ja juttuhan oli varsin mainio. Artikkeli löytyy esimerkiksi lehden digiversion sivuilta 40-41. Mikäli linkki tai digiversio ei toimi, löytyy juttu PDF-muodossa myös tästä. Juttu tuli hyvään saumaan, että viime viikolla Staran ennätykset ylitettiin taas pienen tauon jälkeen, ja nyt liikutaan 90.000 viikkokävijän lukemissa. Satku paukahtaa rikki toivottavasti vielä tämän vuoden puolella.

Yksi vastaus artikkeliin “Prima-lehden nuori yrittäjä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *