Mac-maailma haiskahtaa jälleen

Mac Book Pro on toiminut jonkin aikaa varsin hyvin, mutta viime aikoina se on tuonut taas mieleen ”vanhat kunnon” Windows-ajat. Koneen kaatuilu ja rantapallon katseleminen kuluttavat helposti työpäivästä ehkä vartista puoleen tuntiin. Ja jokainen minuutti on pois tuottavasta työstä.

Suurin ongelma on kuitenkin akussa, sillä koneeni akku on irtisanonut sopimuksen vain 44 latauskerran jälkeen. Tällainen ongelma on tunnustettu Applen tukisivuilla, ja akkuja vaihdetaan uusiin, mutta kyseisen tukisivun mukaan oman koneeni akku ei kuulu viallisiin. Todellakin. Vielä pari viikkoa sitten täysi akku kesti lähes kolme tuntia, mutta nyt parin vuorokauden latauksen jälkeen akku kestää ilman bluetoothia ja wlania alle puoli tuntia. Revi siinä nyt sitten huumoria, kun kahden tunnin junamatkalla Tampereelta Helsinkiin kone hyytyy jo ennen kuin päästään asiakkaan luokse.

Huomenna lähden viikonloppureissulle Dubliniin, mutta heti maanantaina pitää ottaa koodia tamperelaiseen myyjään ja katsoa toteutuuko myyntipuhe siitä, että ”Älä osta Applen verkkokaupasta, koska meiltä saat ongelmatilanteessa aina parasta palvelua”. Toivottavasti lupaus pitää, ja viallisen akun tilalle hoidetaan kivuttomasti uusi. Koneen muutkin ongelmat voivat johtua akusta, sillä ainakin ne alkoivat pahentua samaan aikaan, kun akku alkoi hyytyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *