Jämille vai Liverpooliin?

Pitäis lähtee Jämille Tampereen Kevytilmailukerhon pikkujouluun. Sain kuitenkin tehtäväksi ensin tiskata ja siivota toisen frettimme häkin… Vasta sit ehtis lähteä ajelemaan Jämin suuntaan. No, ei kai auta. Noi tiskit on maanneet tuossa altaassa jo muutaman päivän, joten kai niiden kimppuun on vain hyökättävä. Ensin pitää kuitenkin hioa strategia.

Eilen avattiin Mr Max Oy:lle uusi ravintola jonnekin Tampereen Linnainmaan maisemiin. Pitäis käydä tsekkaamassa se tänään illalla. Keikalla on legendaarinen Mikko Alatalo! Niin baarin nimi on muuten Liverpool. Mutta ennen Liverpoolia pitää käydä saunomassa Jämin maisemissa. Kuulemma siellä olis lentämistäkin ohjelmassa, mutta meikäläistä ei saa ilmaan, kun pakkasta on 16 astetta. Ehkä joku toinen päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *