Stara.fi Podcast 12 – Tyttö sinä olet tähti

Viihdelehti Stara.fi:n podcastissä aiheena syksyn kuuma Tyttö sinä olet tähti -elokuva. Haastattelussa elokuvan todelliset tähdet Pamela Tola, Samuli Vauramo, Joonas Saartamo, Eero Milonoff ja elokuvan ohjaaja Dome Karukoski.

Sukella hetkeksi Tyttö sinä olet tähti -elokuvan maailmaan ja kulissien takaisiin tapahtumiin. Kuka joutui yllättävän hyökkäyksen uhriksi hotellissa? Miten Pamela ja Samuli valmistautuivat hiphop-maailmaan sijoittuviin rooleihinsa?

Vastauset näihin kysymyksiin paljon muuta mielenkiintoista tässä Stara.fi podcastissa. Tervetuloa mukaan!

Tsekkaa podcast tästä!

4 vastausta artikkeliin “Stara.fi Podcast 12 – Tyttö sinä olet tähti”

  1. Heh, juu muuttui… Ei vais. Eiköhän tuo uusista podcasteista blogissa ilmoittaminen ole normaali käytäntö, sillä tietääkseni lähes jokainen podcastaaja niin tekee. Nuo kolme jaksoa oli jäänyt laittamatta aiemmin, niin lisäsin ne vasta nyt. Toivottavasti ei häiritse ketään kovin paljoa.

  2. No ei nyt varsinaisesti, mutta jos ei ole ns. harrastaja, niin informaatioarvo ei ole järin korkea. 😉

    Pisti vaan silmään, kun Stara.fi on vähän blogistasi poikkeava palvelu/media. 🙂

  3. Totta. Toivoisin tosin, että mahdollisimman monesta tulisi podcast-harrastaja 🙂 Siis myös muiden kuin Staran podcastien kuuntelija… Itse pidän noita Staran podcasteja kuin ominani, koska tuotan ne itse. Olen tosin jo pidemmän aikaa suunnitellut myös henkilökohtaisen podcastin julkaisemista, mutta aika ei oikein tunnu siihen nykyisin riittävän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *