Stara.fi videopodcast-aikaan!

Viime aikoina olemme panostaneet kovasti podcast-osastolle Starassa, ja nyt olemme käynnistäneet viimeinkin tietääkseni ensimmäisenä Suomessa myös kaupallisen videopodcast-toiminnan. Suomesta ei siis ole esikuvaa löytynyt, joten sitä on haettu maanmainiosta Rocketboomista, joka on jo todella pitkällä vodcastien tuottamisessa. Tosin amerikoissa resurssitkin ovat hieman toista luokkaa.

Ensimmäisinä insertteinä Staran videopodcast -osastolla nähdään muutama juttu Euroviisuista. Tänään ensimmäisenä juttuna sai kunnian olla Hanna Pakarisen eilinen lehdistötilaisuus. Käy zoomaamassa ja heitä kommenttia. Paranneltavaa varmasti vielä löytyy, ja siksi palaute on tärkeää. Varsinkin sitten, kun mukaan tulee myös mainoskatkoja.

Hyvin pian pitäisi tulla ladattavaksi myös 3GB -versio matkapuhelimiin. Tiedostot ovat jo valmiina, mutta julkaisujärjestelmää vielä hiotaan. Stay tuned! Staran vodcastit löytyvät tästä: www.stara.fi/?cat=50, ja pelkät videopodcastit voi tilata iTunesiin tästä www.stara.fi/?cat=50&feed=rss2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *