Stevari saa ansionsa mukaan

Joku kansalaisjournalisti on osunut jälleen oikeaan oikeaan paikkaan videokameran kanssa. Nimimerkillä AllSeeingEyez YouTubeen videon uploadannut henkilö sattui kuvaamaan Kontulan ostoskeskuksessa kamerakännykällä, kun egoaan pönkittänyt FPS Securityn -palveluksessa ollut stevari hakkasi ja potki puolustuskyvytöntä miestä. Potkujen aikaan mies oli jo raudoissa ja makasi maassa. Hesarin mukaan miehet on tunnistettu, eivätkä he ole kiistäneet tapahtumia.

FPS kuuli vartijakaksikkoa ostoskeskuksen tapahtumista ja näytti heille nettivideon eilen. Toimitusjohtaja Miettisen mukaan vartijat eivät kiistäneet tallenteen aitoutta ja väittivät, että voimankäyttö oli välttämätöntä tilanteessa.

Mainitun voimankäytön välttämättömyydestä voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä videon pohjalta… Hienoa, että yrityksen itsetunto kestää mainostaa Googlessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *