River Kwai

Jees vihdoin loytyi oikeasti nopea nettibaari Hua Hinista. 20 bahtia (n. 40 senttia) tunti. Pikku hiljaa alkaa olla kaksi viikkoo lommoo taynna. Eilen tultiin aika raskaalta, mutta erittain antoisalta Kwai-joen reissulta. Kaksi paivaa hengailtiin kuuluisan joen maisemissa ja yo oltiin bambulautalla kelluvassa hotellissa keskella Kwai-jokea. Niin siis samaa jokea, jossa ns-julkkis Marianne Harjula ui Seiskan mukaan ”tappavien Anakondien seassa”. Aika mielenkiintoista, silla muistaakseni Anakondia asustelee vain Etela-Amerikassa…

Samassa hotlassa asusteli aikanaan myos Kauriinmetsastajat -leffan kuvausryhma. Robert De Nirot ja kumppanit. Henkilokunta ei suostunut kertomaan missa huoneessa kukakin bunkkasi. Damn 🙂 Mahtava oli mesta, ja yolla viidakon aanet pitivat joko hereilla tai tuudittivat uneen. Seuravana paivana laskettiin Kwai-jokea bambulautoilla alas.

Samalla reissulla kaytiin tsekkaas Kwai-joen kuuluisa silta. Kuultiin samalla, etta samannimisen leffan tarina ei ole juurikaan totuudenmukainen… Siisti reissu ja nyt on aika pakata kamat ja suunnata takaisin kylmaan Suomeen. Taalla alkoi eilen helleaalto ja lampoa on varjossa sietokyvyn rajoilla jotain 35 astetta ja sen paalle. Auringossa ei voi olla ollenkaan.