Salovaara ja vaalit

Tänään oli suhteellisen pitkä ja raskaampi duunipäivä. Onneksi päivällä oli parikin leppoisaa palaveria, joten ihan sormet sikkurassa näppiksen edessä en koko päivää viettänyt. Äsken sain viimein verkkoon Pertti Salovaaran uuden saitin. Mies on ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Tuossa kun sivujen sisältöä koodailin, tuli mieleen, että mitkä olis ne minun vaaliteemani. Itse asiassa meitsiä pyydettiin kerran ehdokkaaksi joskus vuonna 1995 tai sinnepäin. Puoluetta en paljasta, mutta oli lähellä etten suostunut. Nyt kun ajattelee niin oli varmasti oikea päätös.

Toisaalta olen tottunut kokeilemaan kaikkea ja yleensä menemään loppuun saakka, eli juttuja ei olla jätetty koskaan kesken. Jos siis olisin ollut ehdokkaana niin ei tiedä missä sitä olis. Toisaalta nytkin on asiat paremmin kuin hyvin.

Teemoina olisi voinut olla esimerkiksi oikeudenmukaisuus. Isot, monikansalliset yritykset kun usein luulevat olevansa suorastaan lain yläpuolella. Onhan budjetit suuret, mutta onneksi Suomessa laki ja säännöt ovat kaikille samat. Turha yrittää pullistella, vaikka olisikin jättiluokan pulju. Ei muuta kun saunan taakse ja raippaa takapuoleen :]

Toinen olisi voinut olla alkoholiverotuksen alentaminen jo 90-luvun lopussa. Niin ja yökerhojen ja discojen aukiolon pidentäminen 06:een ja tietenkin myös kekkereiden järjestäminen ilman huvilupaa. Jälkimmäinen tosin toteutuikin, mutta vasta pari vuotta sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *