Päätoimittaja poisti negatiivisen palautteen

Mediaviikko on tänään poistanut valheellista tietoa sisältäneen pääkirjoituksensa sen jälkeen, kun sinne tuli useita kymmeniä kriittisiä kommentteja. Lopulta myös päätoimittaja itse kirjoitti vastineen kommentteihin, mutta on näemmä päättänyt poistaa koko jutun kyllästyttyään ”masinoituun kritiikkiin”.

Ilmeisesti internetin tuomat uudenlaiset palaute- ja vaikutusmahdollisuudet olivat julkaisulle liikaa. Kyllä nykynuoret ovat hirveitä, kun uskaltavat kyseenalaistaa ”kokeneiden ammattilaisten” osaamisen ja korjata ”journalistien” levittämät valheelliset tiedot.

Poistettu juttu kommentteinen löytyi aiemmin vielä Googlen välimuistista, mutta nyt koko juttu on julkaistu uudelleen ilman kommentteja ja myös itse jutun sisältöä on siloiteltu alkuperäisestä tekstistä, joka löytyy muuten Kasablogista kommentteineen päivineen.

Uuteen lakiin päätoimittajaa paremmin perehtyneiden kansalaisten kritiikki taisi olla liikaa paatuneille ”journalisteille”. Kyseisellä sivustolla lukee ilmeisen kyseenalaisesti seuraavaa:

Mediaviikko keskittyy median ja viestinnän uutisointiin ja arviointiin. Julkaisu on itsenäinen ja riippumaton kaikista ulkopuolisista sidosryhmistä.

Tapahtuneen jälkeen tiedämme jatkossa kyseenalaistaa Mediaviikon julkaiseman informaation uskottavuuden tai ainakin lukea sitä järeä suodatin päällä. Tuttua sananlaskua mukaillen: ”Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *