Lentoyhtiön tiedotus pykii

Myöhemmin illalla saimme tiedon, jonka mukaan meidät lennätetään Kööpenhaminaan hotelliin yöksi. Sieltä matka jatkuisi ”seuraavana päivänä” Helsinkiin. Sen tarkempaa infoa ei tullut mistään suunnasta, joten matkustajat olivat lievästi sanottuna vittuuntuneita, koska suurella osalla oli tiistaina työpäivä eikä kotiinpääsyn aikataulusta ollut mitään tietoa.

Köpiksessä meidät hoidettiin Radisson SAS -hotelliin yöksi ja kerrottiin, että pääsisimme jatkamaan 08.10 koneella Suomeen. Se kuulostaa ihan siedettävältä, vaikka työpäivä menisikin joka tapauksessa harakoille. Palvelu Köpiksen päässä oli muuten jees, mutta arvokkaita lentovälineitämme oli kohdeltu kaltoin. Onneksi mitään ei ollut (vielä) hajonnut.

Nautimme SAS:in piikkiin oluet ja pienen iltapalan hotellin respassa ja suuntasimme petiin. Herätys on jo neljän tunnin päästä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *