Kesämeisinkiä

Viikonloppu on sujunut loistavasti. Tsadin suunnalta tuli pari frendiä bunkkaamaan viikonlopuksi ja muutenkin himassa on vieraita riittänyt. Perjantaina vuorossa oli aika tiukka baarisetti Night Lifen kantiskemujen kautta. Rankan illan jälkeen paistettiin meitsin parvekejatkoilla pari tuntia makkaraa ja chillailtiin.

Lauantai meni aikalailla samoissa merkeissä. Saunomista, olutta ja makkaranpaistoa. Niin ja tietenkin järjettömän hieno keli. Baareissa vaan tuntui olevan kovin hiljaista. Vappu taisi syödä kansalaisten säästöt.

Äitienpäivä lähti hyvin käyntiin, kun kävin tsekkaamassa ja kuvaamassa potkunyrkkeilyn SM-kisat. Baker vei vihdoin SM-kultaa ja sen kunniaksi pitäis kai lähteä illalla pienelle baarikierrokselle. Saas nähdä jaksaako.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *