Täähän toimii

Pienten alkusählinkien jälkeen voin todeta, että tämä blogisoftahan toimii ihan mukavasti. Tässä on ilta mennyt aika nopeasti ja ikävä kyllä täytyy todeta, että Senssin Kymppitiistai jäi nyt toiseen kertaan. Siitäkin huolimatta, että siellä olisi ollut halpaa olutta ja meheviä hampurilaisia. Niin ja tottakai hyvää muzaa!

Frendien bändi Firevision nousi tänään NRJ:ssä tehosoittoon!!! Siitä iso käsi kaikille asianosaisille. Nyt odotetaan vaan bändin keikkaa 20.12. Senssille. Sit onkin luvassa aikamoinen spektaakkeli, kun eräs tekniikkavirma on luvannut heittää kunnon setit kehiin. Siitä ei vielä tässä vaiheessa enempää.

Tsekkailin just miljuuna valokuvaa Vaasasta. Siellä on viimeaikoina näköjään käynyt aikamoinen määrä isoja bändejä keikalla. Lapan ja Martin Love You Management on siis ahkeroinut. Tsekkaa Vaasan meisingit Akin galleriasta.

Meitsin kotikaupunki Vaasa on tosin saanut kokea muutakin kuin vain upeita bändejä. Siellä on nimittäin jälleen kerran revitty lähes koko tori auki, kun ne kai yrittää laajentaa toriparkkia. Tuleepahan samalla vanhemmille kansalaisille mieleen talvisota, kun tori on kuin juoksuhauta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *