Nyt-lehden Valtteri Väkevä tarjosi näkökulmaa

Verkossa käydään parhaillaan varsin mielenkiintoista kädenvääntöä NYT-liitteen julkaisemasta jutusta, joka käsitteli Filmihullu-lehteä ja sen toimitusta. Toimittajana jutussa oli Valtteri Väkevä, jonka vastineet haastateltavien kirjeisiin ovat kerrassaan hauskaa luettavaa. Asiasta kertoo Eero Tammen ei nyt -blogi. Tammi on ruotinut asiaa kirjoituksessaan esimerkiksi näin.

Näin avoimen ylimielistä ja lipevää toimintaa, toimittajaetiikan travestiaa, en ole kohdannut yhtä läheltä kymmenvuotisen freelance-periodini aikana. Selväksi tuli, että Väkevän ja Nytin muun nuoren kaartin lähtökohtaisena missiona oli asenteellinen pienlehdelle vittuilu ja haastattelutilanteen naamioiminen (tai naamioimisen yrittäminen) joksikin muuksi

Väkevä ja Blåfield, vähemmästäkin pääsee ajattelevien ihmisten paskalistan kärkeen.

Itse en ole Filmihullua enkä kyseistä NYT-lehden juttua lukenut, mutta tässä valossa ainakin perjantain juttu lienee aikamoinen paketti. Lue jutun mielenkiintoinen syntyhistoria tästä! Lisää kommentointia esimerkiksi tästä.

(via Kari Haakana)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *