Bush onkin räkänokka

Yhdysvaltain presidenti-instituution arvostusta parhaansa mukaan romuttava George W Bush onkin pelkuri, valehtelija ja sotaa pakoillut räkänokka. Tämä selviää toisen iltapäivälehden tämänpäiväisestä jutusta.

Bush nuorempi on mm. valehdellut olleensa Vietnamin sodassa. Todellisuudessa pelkuri lenteli samaan aikaan hävittäjällä pitkin Yhdysvaltoja kyydissään, usko tai älä, eksoottisia kasveja! Muutenkin speden inttiaika meni lähinnä muiden rikkaiden pentujen kanssa dokatessa ja isäpapan rahoja tuhlatessa.

Nyt tuleva Yhdysvaltain presidentti John Kerry on kaivanut nämä tähän saakka vaietut tiedot julkisuuteen. Tai tietenkin nuo faktat olivat tiedossa, mutta niitä ei ole kovin paljoa ”korostettu” ennen tätä. Vähän pelottaa, kun tietää että tuollaisella räkänokalla on ydinaseiden laukaisukoodit hallussaan…

Jenkkien suuresta ja kiistattomasta viisaudesta kertoo myös äskettäin jaetut Stella-palkinnot. Kolminkertainen hurraahuuto amerikan yhteiskunnalle!

Hurraamista ei ole myöskään ruotsalaisessa yhteiskunnassa, JOS uskoo ruotsalaisen Nettavisen -lehden juttuun siitä, kuinka ruotsalaiset miehet vaihtoivat seksikumppaneinaan lapset eläimiin. Kaikkihan tietävät, ettei ruotsalaiselle miehelle nainen käy 🙂 Juu ehkä vähän provosoitua shaissee 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *